Uw lidmaatschap telt!

Huurdersvereniging groot IJsselmuiden is een vereniging met ongeveer 1100 leden. De HVgIJ werd opgericht op 20 september 1979 te IJsselmuiden. De vereniging zet zich in voor de belangenbehartiging van de huurders.

Wat moet je doen om lid te worden?

Helemaal niets.

Als u  een woning huurt van Beter Wonen, Dan bent u automatisch lid van de Huurders Vereniging groot IJsselmuiden.

Wat kunt u doen als lid. U kunt de Ledenvergadering bezoeken, en direct uw mening kenbaar maken over verschillende zaken. Vind u dat het roer om moet? Kom dan  vooral naar de vergadering en bovenal denk met ons mee. Maak uw mening bekend aan ons, dan kunnen wij er mee aan de slag. Per slot van rekening staat het bestuur ten dienste van de u.

Maar heeft u een klacht over  Beter Wonen.

Dat hoort natuurlijk niet op een vergadering thuis. Wij verwachten dan dat u die klacht eerst bespreekt met iemand van Beter Wonen. Als u er niet uitkomt dan kunt u het bespreken met een bestuurslid van de Huurders Vereniging. u stuurt een mail (heeft u geen ervaring met internet of u vind het maar niets, geen enkel probleem dan belt u het telefoon nummer dat op de site staat.) naar de vereniging en wij bespreken die klacht binnen het bestuur. Daarna bellen wij u terug en vertellen wat onze stappen zijn. Het kan natuurlijk zijn dat Beter Wonen zich aan de wet moet houden en niet anders kan. Vinden wij de klacht gegrond,dan bespreken wij dit met Beter Wonen. u wordt dan regelmatig op de hoogte gehouden over de voortgang van uw probleem.

Maar het kan ook zijn dat er in uw woonomgeving zaken zijn die volgens u voor verbetering in aanmerking komen. Ook als dit zaken zijn waar de gemeente verantwoordelijk voor is. Dan volgt u de zelfde procedure. Maar dan neemt u natuurlijk contact op met de gemeente en niet met Beter Wonen.